5.11 beklædning og grej hos Ribe Naturskole.

Det er med meget stor glæde og forventning at Ribe Naturskole nu begiver sig ud i et nyt virksomhedsområde, nemlig salg af beklædning og udstyr.

Når man, som os befinder sig udendørs næsten hver eneste dag uanset vejret for at gå på jagt, træne hund, træne skydning eller undervise, så er det altafgørende at vi er tørre, varme og kan bevæge os frit og uhæmmet. Samtidig skal vi sikre os at vores grej altid er sikkert opbevaret og klar til brug.

Vi har gennem nogen tid nu brugt og testet grejet fra det amerikanske firma 5.11 og vi må sige at kvaliteten taler for sig selv.

5.11 tøjet er designet til brug af professionelle politi, rednings og specialstyrker verden over og netop dissse folk stiller høje krav til deres beklædning og grej for ultimattivt kan deres liv afhænge af det.

Så alvorligt er det heldigvis ikke for vores brug af godt fritids, jagt og outdoortøj men det hjælper på kvaliteten og komforten. Selvom netop kvaliteten er i top er prisen særdeles konkurrence dygtig med tilsvarende produkter på markedet.

Vi arbejder i øjeblikket hårdt på at få en rigtig webshop med disse ting op at køre og indtil da kan kataloget ses online eller downloades fra 5.11 danske side

Vi er lagerførende i rigtig mange af disse produkter og resten kan skaffes inden for få dage. Vi vil også lægge udvalgte produkter op på hjemmesiden med beskrivelse og pris indtil vi får webshoppen klar.

Så hvis der er noget der frister eller der er spørgsmål til produkterne kontak os da på tlf. 3055 4633 eller på mail: 5.11@ribenaturskole.dk

207 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

80 − = 77