Hundetræning

 

Når man beslutter sig for at anskaffe en hund er det vigtigt at forholde sig til at den typisk vil leve i mere end 10 år og glæden ved hunden bliver så meget desto større hvis den er lydig og veltrænet. Dette gælder naturligvis ikke mindst brugshunde herunder jagthunde.

Ofte har man givet mange penge for en god hvalp, og ærgrer sig over ikke rigtig at være kommet i gang med træningen. Det er ikke for sent! Hundetræningen hos Ribe Naturskole er baseret på individuel træning hvor vi lægger en træningsplan, som du selv kan arbejde med derhjemme. Ligesom at vi også kun laver helt små hold for hvalpe og unghunde.

Skulle du have været i gang med et træningsforløb som måske ikke er gået helt efter planen eller er der opstået et eller flere konkrete problemer kan vi også hjælpe.

Ribe Naturskole tilbyder et alternativ til de normale kurser som tilbydes mange steder. Kurser som er baseret på relativt mange hunde og som skal følge et fastlagt træningsprogram.

Ribe Naturskole arbejder professionelt med alle slags hunde herunder især jagthunde og vi råder over unikke træningsfaciliteter.

Alle hunderacer, både hvalpe og voksne, er velkomne. Ring på tlf. 30 55 46 33 og få en uforpligtende snak om hvilken træning vi kan tilbyde dig og din hund.

Pris pr. enetime kr. 400,- inkl. moms

(60 min. + forberedelse)

Pris pr. enetime hos kunden kr. 400,- inkl. moms + kørsel

(60 min. + forberedelse)

Holdundervisning v/ 4 hunde kr. 100 pr. gang (60 min.)