Nyhedsmail April 2012

Selv om kalenderen siger at det er forår så siger termometeret noget ganske andet. Kulde, regn og blæst får en til at mindes vinteren når man vover sig udenfor. Det er dog forår! Det begynder så småt at grønnes, fuglene har været gang med redebygning længe og harene er godt i gang med de første kuld. Så det gælder om at komme derud også selvom det kræver en ekstra trøje.

Skydning til løbende vildt – introduktionskursus

Der er stadig 1 – 2 ledige pladser på kurset som afholdes lørdag 14. april kl. 9 – 13 på Oksbøl Hjortebane. Kurset henvender sig til riffeljægere som er absolut nybegyndere når det gælder skydning til løbende vildt. Se yderligere beskrivelse HER eller ring på tlf. 3055 4633.

Riffelkurser 1-2-3

Der er nu datoer på alle forårets riffelkurser og tilmeldingerne er i fuld gang så hvis du trænger til at få pudset formen af, at forbedre din langdistance skydning eller bare komme ud at skyde med riflen så er et af Ribe Naturskoles riffelkurser garanteret noget for dig.

Grundlæggende riffelkursus (Kursus 1) er for nybegynderen som gerne vil i gang med riffelskydningen på den rigtige måde. Hvis du har haft riffel et år eller to men godt kunne tænke dig at få forbedret dine skydeteknikker og stillinger så er dette kursus også velegnet.

Videregående riffelkursus (Kursus 2) er for riffeljægeren som har et par sæsoner bag sig, og som gerne vil forbedre sin skydetekniske kunnen og som mangler input til den videre træning.

Langdistance kursus (Kursus 3) er for den erfarne riffelskytte som har lyst til at prøve kræfter med skydning på lange hold. Det kan være som forberedelse til bjergjagt, til jagtfeltskydning eller som endnu en riffeldisciplin at mestre.

For yderligere info, samt priser og datoer følg linksene til de enkelte kurser eller ring på tlf. 3055 4633, eller mail rasmus@ribenaturskole.dk

Wiley X briller

I Ribe Naturskole har vi altid sat sikkerhed over alt. Derfor er det ikke uden stolthed at Ribe Naturskole nu er blevet forhandler af Wiley X sikkerheds og skydebriller.

En sikkerhedsbrille er selvfølgelig et godt og naturligt valg til lerduebanen, men også på jagt er det en god ide at passe på sine øjne. Det gælder naturligvis især for haglskader, men også for hundeførere der går igennem alt det tætte. En gren der svirper tilbage i øjet kan i bedste fald give sår og rifter i øjet som er meget ubehageligt og i værste fald give permanente øjenskader.

Vi har valgt at lagerføre to modeller til priser fra kr. 769 med 2 fsk. farver glas og kr. 899 med 3 fsk. farver glas.

Se mere her eller ring på tlf. 3055 4633, eller mail rasmus@ribenaturskole.dk

Nyjægerjagt

Også i 2012 vil vi afholde et antal nyjægerjagter for aspiranter som har taget deres jagttegn i 2011 eller 2012. For at kunne tilrettelægge jagterne vil vi gerne have en UFORPLIGTENDE tilkendegivelse af hvor mange der har lyst til at deltage. Jagterne afholdes i nov. 2012 og vil koste ca. kr. 1.500 pr. person inkl. jagt og forplejning. Send gerne en mail på rasmus@ribenaturskole.dk eller ring på tlf. 3055 4633.

FACEBOOK

Sidste men ikke mindst vil jeg gerne opfordre jer alle at gå ind på Ribe Naturskoles hjemmeside og trykker på SYNES GODT OM symbolet eller direkte på vores FACEBOOK side. Når vi har nået 200 fans trækker vi lod om en masse fine præmier, hovedgevinsten er et endags riffelkursus (1, 2 eller 4), men vi har også nogle jagtskjorter og 2 sække hundfoder fra CSJ.

5 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

67 − 57 =