Links

Kvalitet er et af nøgle elementerne i Ribe Naturskoles virke. Det kommer helt naturligt også til at gælde for vore samarbejdspartnere. Nedenstående firmaer og enkeltpersoner hører til vores faste partnere og deres produkter og services lever fuldt op til vores forventninger.

Siemens har for nyligt introduceret deres formstøbte og individuelt tilpassede høreværn. Som aktive jægere og skytter er det alt afgørende at passe på vores hørelse og forebygge skader. Tænk hvis vi en majmorgen på bukkejagt ikke længere kan høre fuglene synge.

Rasmus Bjergegaard og Lars Thune Andersen som driver www.skydeinstruktion.dk er ikke kun dygtige skytter på jagt og på bane, men allervigtigst så formår de bedre end de fleste at give det videre. Dette har både selv og flere af vores kursister erfaret. Der kan bookes enkelt timer men de sælger også klippekort med flere timer på. Så kan der lægges et målrettet forløb så jagtkammeraterne ikke tror deres egne øjne når den nye sæson starter.

Tirsbæk Green Game er den ultimative danske outdoormesse med alt hvad hjertet kan begære indenfor jagt, fiskeri, heste, 4X4. Samtidig afholdes i meget smukke omgivelser ved Vejle Fjord. Kort sagt alt til outdoormennesket. Tirsbæk Green Game 2012 afholdes d. 9. & 10. juni.

Faste jagtstiger er ikke altid en fordel idet vildtets vaner kan ændre efter årstiden. Samtidig er det ikke sikkert at forskellige vildtarter træffes samme sted på reviret. Derfor er vi glade for flytbare stiger, især når vi jager ræv. Vi bruger de transportable stiger fra DANgate som er nemme at flytte og kan transporteres i bagagerummet i bilen. Klik på logoet hvis du vil vide mere.

Limpopo Travel & DIANA Hunting Tours er Europas største special rejse bureau for jagt- fiske- & turistrejser til hele verden. Uanset ønsket om vildtart kan det arrangeres af bureauets kvalificerede personale.

Gamekeeper er godt jagtrejsebureau med et bredt udbud af velafprøvede destinationer. Gamekeeper tilbyder ture mange forskelige destinationer, åde i Europa og resten af verden. Gamekeeper har også samarbejder med flere gode udbydere i Danamrk så der er noget for enhver smag og pengepung.

Jagtbutikken Wild Zone i Røde Kro kan levere alt hvad en aktiv jæger kan ønske sig.

www.ribeegnensdyrlæger.dk Vi bruger Ribeegnens dyrlæger og anbefaler klinikken til alle. Her kan de alt fra hvalpechipning til avancerede albue-operationer.