Referencer

Her er et udpluk af hvad vores kunder synes om os.
Hej Rasmus!
Så kom der en gaffelbuk til “Sauer” Larsen 😉 kl 05:07 Årslev “fyn” Ca 115 m skudafstand.
Tak Rasmus fordi du har gjort mig til en dræber B-)
Mvh. Michael Larsen. Fredericia (Jagttegn forår 2012)

Hej Rasmus
Jeg vil bare lige sige at jeg har bestået prøven.
Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg syntes det et super kursus, med
få elever, intensiv undervisning og god stemning.
Jeg vil med glæde, og til en hver tid anbefale det til alle der ønsker at tage jagt tegnet.
Mange tak til Dig og Troels for en super undervisning og en rigtig god weekend.
Mange hilsner
Jens (Jagttegn forår 2012)

2011

Fantastisk dag på Oksbøl træningsterræn. Virkelig godt riffel kursus Rasmus Braun og Ribe Naturskole havde skruet sammen. Imponerende så velorganiseret dette var. Tak for en hyggelig og lærerig dag.
Rasmus Thais (Riffelkursus II, sept. 2011) – fra Facebook

Hej Rasmus
Torsdag d. 16 bestod jeg jagtprøven i andet forsøg, og er rigtig glad, tak for hjælpen i kunne ikke have gjordt det bedre. Første gang dumpede jeg på afstand, ved det sidste dyr så var rigtig bitter men tog heldigvis revance her i torsdags.
Mikael Vingtoft (Jagttegn forår 2011)

Tak for al din hjælp i forbindelse med mit jagttegn. Jeg er vildt lettet og glad for det er i hus nu.
Det gode ved dit kursus er at det er en hurtigt og effektiv måde at få teorien overstået på, når man har en travl hverdag og ikke har svært ved at tilegne sig teoretisk viden. Mit temperament ligger ikke til at gå en dag i hver uge i flere måneder. Syntes også du har en god måde at fremlægge stoffet på.
Det var en god forberedelses måde inden kursus med opdeling af stoffet og lektier i ugerne op til. Det er af stor vigtighed, at man får det læst inden kurset, så tvivlsspørgsmål kan blive vendt under dette. Det var dejligt at i var to instruktører til den praktiske del så holdet blev delt i to grupper.
Men det allerbedste er at der altid er tid til en ekstra personlig kontakt, hvis noget brænder på og at der var arrangeret en yderligere afstandsbedømmelse en måned senere. Og ikke mindst tak fordi du tog tid til en ekstra-ekstra gå tur med mig.
Glæder mig til at deltage på et riffelkursus til efteråret. Kunne tænke mig du arrangerede et eller andet kun for piger. Evt. en jagttur.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ribe Naturskole
Lene A. Poulsen (Jagttegn forår 2011)

Jeg fik jo lidt “specialundervisning” i kraft af, at der kun var mig på kurset, så jeg kan kun sige, at jeg fik optimal udnyttelse af dagen og jeg fik en masse nyttig viden med i bagagen, hvilket gjorde, at jeg som nybegynder mht til riffel, blev mere tryg ved min riffel og jeg fik mere selvtillid mht til skydning.
Det betød også, at jeg følte mig mere sikker, da jeg kom på bukkejagt i Polen og jeg fik nedlagt to meget flotte råbukke og de var begge ramt perfekt.
Mit næste kursus skal være et riffelkursus til noget løbende vildt, som jeg gerne vil træne noget mere og få noget kvalificeret vejledning samtidig.
Med venlig hilsen
Sigrid Gram (Riffelkursus I – forår 2011)

Så er der en buk mindre i DK!
Jeg takker mange gange for den viden du har givet mig.
Du vil blive anbefalet med stor ros fra mig.
Allan G. (Jagttegn og Riffelkursus forår 2011)

2010

Jeg er den lykkelige ejer af et nyt jagttegn efter et intensiv kursus ved Ribe Naturskole. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til såvel underviser som kursusforløb. Undervisningen er grundig og går ud over pensum. Opbakningen såvel psykisk som øvelsesmæssigt er helt i top. Den prøvesagkyndige var imponeret over den viden, der fandtes hos gruppen fra naturskolen. Og som det måske vigtigste er opfølgningen efter kursusafslutning helt i top med jagtaftener og hjælp til alt det praktiske for en ny jæger. For et menneske med en travl hverdag der ikke gider bruge en hel vinter på jagttegnet er dette perfekt.

Jens Beyer, Dyrlæge.

Jeg har for nylig bestået jagttegnsprøven, efter at have været igennem et intensivt forløb hos Ribe Naturskole med Troels Pedersen som lærer og instruktør. På kurset har vi intensivt gennemgået teorien, men samtidig også lært og forholdt os til hvad det vil sige at være jæger. Det intensive kursus som løber over 3 dage har givet mig utrolig meget, og jeg har været superglad for at jeg valgte Ribe Naturskole. Troels har samtidig stået til rådighed i perioden fra kursusforløbet og indtil prøvedagen, hvor der har været mulighed for træning af den praktiske del (våbenhåndtering og afstandsbedømmelse), i det omfang man selv mente der var behov for det.Tusind tak for et super godt forløb Troels!

Jutta Struck Martensen

Følelsen af når prøvesagkyndig siger “Tillykke, du har nu bestået jagtprøven”, den kan ikke beskrives, den skal simpelthen opleves!
Jeg er rigtig glad for at jeg valgte Ribe Naturskole, for det fungerer bare. De 3 dages intensiv træning, gør at tingene bare bliver siddende i hovedet + man kan køre ned til skolen og få afstandsbedømmelses træning, lige så tit man vil.Troels Pedersen er en dybt professionel lærer, der forstår at lære fra sig så alle får mest muligt ud af det.
Undervisningen formår han at holde på et spændende niveau, så det aldrig bliver tørt og anstrengende.
Vælger man Ribe Naturskole, så fortryder man det ikke! Hvis man gerne vil bestå, så består man, for Troels giver dig de bedste ting med i bagagen.Hvis jeg kunne bestå, så kan alle

Kim Lindegaard Nielsen

Jeg har taget Ribe Naturskoles jagttegns kursus i foråret 2010. 3 dages intensivkursus er klart at foretrække, frem for en lang vinter med 2 timer hver uge. Undervisningen er vel tilrettelagt og Troels gør undervisningen spændende og interessant. Som Troels siger: Hvis man kan have 40 rigtige, er der ingen grund til at have fejl.

Brian Secher Hansen

Jagttegn ved Ribe Naturskole kan varmt anbefales. Fra man går ind af døren første gang og hilser på Troels, allerede der har man en oplevelse i sig selv. Troels er den mest fantastiske underviser man kan forestille sig. Helt nede på jorden, stille og rolig. Og vigtigst af alt. Han ved 100% hvad han snakker om når han skal undervise dig!
Det er en genial undervisning, man keder sig ikke. Man kan ikke undgå at lytte koncenteret til den undervisning der bliver gennemgået.
Det er det hele værd. Hellere en hel weekend Ved Ribe Naturskole, end en hel vinter på en aften skole. Jeg kan med sikkerhed sige at Troels nok skal sørge for at du består jagtprøven.
Jeg har haft jagttegnet ca en måned nu, at tage jagttegnet er uden sammenligning noget af det bedste jeg nogensinde har gjort. De skønneste oplevelser venter forude.

Søren Barsøe, Landmand.

Ribe Naturskole kan trygt anbefales – ikke alene føler jeg mig rustet til at håndtere våben, men er ligeledes tryg ved den opbakning og støtte der er at finde i Troels. Gæstfriheden jeg fandt ved Troels og Ribe Naturskole gjorde klart forløbet fantastisk – En ægte menneskelig interesse, en glæde ved jagt og naturformidling jeg sjældent har oplevet. Naturligvis er det faktum at jeg bestod jagtprøven ikke uinteressant – men det der betyder mest af alt er at jeg har fået nogle fantastiske jagtvenner og en jagtressource i Troels der ligger langt ud over hvad man kan forvente.

Kristian Kron, Forsikringsmægler/Partner

Jeg har taget jagttegn ved Ribe Naturskole. Det var rigtig godt, og vi hyggede os! 3 dages intentensiv træning er rigtig godt fordi man ikke når at glemme det man har lært. Det er også fedt at man altid kan ringe og få svar på sine spørgsmål, og få øvet afstandsbedømmelsene lige så tit det er.
Det er også utrolig fedt at være pige-jæger SÅ PIGER KOM I GANG!

Joan Jepsen, 10 klasse.

Hej, jeg har taget jagttegn I Ribe Naturskole. Det var nogle fantastisk spændende dage, hvor vi naturligvis lærte alt hvad vi skulle og havde brug for. Troels er meget sjov og der er bare en kanon forplejning i de 3 dage man skal “i skole”. Jeg er meget glad for at jeg valgte at tage jagttegn ved Ribe Naturskole. Og så bestod jeg selvfølgelg også prøven

Rebecca Sigl, 10. klasse

I gennem flere måneder følte vi her i vores familie, at vores store labradorblanding Busters adfærd, blev mere og mere voldsom. Han er kun 1 ½ år og kunne i sin deltagen i vores 4 børns leg, køre sig selv helt op. Han blev mere og mere overtændt og vi blev irriterede. Vi kontaktede Troels fra Ribe Naturskole, og der blev lavet en aftale om hjemmebesøg samt opfølgning på Naturskolen, med forslag til træning. Efter dette forløb står vi nu med en helt anden opfattelse af vores hund, hvor Troels har været rigtig god til at formidle en forståelse af Busters adfærd. Vi har fået nogle konkrete ting at arbejde videre med, men mest af alt har vi fået en forståelse af, at vi faktisk har en meget intelligent hund der blot har været understimuleret, og det kan vi jo ændre på med den læring og det træningsoplæg vi fik med fra Troels. Vi har haft en meget positiv oplevelse hos Troels på Ribe Naturskole, og kan varmt anbefale et forløb med sin hund der.

Lone Brodersen, Fysioterapeut.

I januar fik jeg en rigtig lille terrorist, i form af en Flatcoated retriever. Jeg havde ikke før trænet med retriever, så jeg ledte selvfølgelig efter et sted, hvor der var andre retrievere, og hvor jagten havde en stor betydning. Det fandt jeg ved Ribe Naturskole. Til den første træning, havde vi en lille snak om hvad jeg egentlig havde tænk mig, at min hund skulle trænes til. Den snak var guld værd, for det var tydeligt at mærke at, til hver træning var der lagt en plan for hver hund og fører. Jeg nød virkelig at komme til træningen. Der var altid en god stemning. Intet kapløb om at få den bedste hund, som jeg desværre har oplevet andre steder i byen. Troels har en meget stor viden om hunde og jagt. Som instruktør forstår han virkelig at lære fra sig. Han er lyn-hurtig til at fejlfinde og hjælpe en videre. Med hjælp fra Troels, har jeg fået trænet en hund der fungere godt i hjemmet og på jagt.

Tommy Schou Beyer, Værktøjsmager/Brandmand

Sigrid med sit første vildt efter jagttegnskurset hos Ribe Naturskole